Kategoriler
Proje Haberleri

City Point 2 satılık daire fiyatları ne kadar?

City Point 2 projesi, Premium İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Satılık daire seçenekleri arasında 40 konut mevcuttur. Bunlardan 10 tanesi 1 + 1, 22 tanesi 2 + 1 ve 8 tanesi 3 + 1 odalıdır. Güvenlik olanağına sahip olan sitede açık yüzme havuzu vardır. Ayrıca bu konutlar, şehir ve yeşil alan manzaralıdır. Dairelerde ise oldukça sağlam çelik dış  kapı, ADSL altyapısı, hilton dolaplar ve spot aydınlatma bulunur. Didim satılık daire seçenekleri arasındaki bu konutlar, yalıtım yönetmeliklerine tamamen uygun olarak inşa edilmiştir. Ayrıca bina malzemeleri oldukça dayanıklı ve kalitelidir.

Bu proje, şehrin en sakin bölgelerinden birinde hayata geçmiştir. Dairelerin yer aldığı bölgede diğer pek çok konut, market şubeleri, parklar ve sağlık merkezleri vardır. Örneğin Camellia Court Sitesi, Sarıgül Sitesi ve Bozüyükler Sitesi buraya oldukça yakındır. Aydın Didim 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi ve Devlet Hastanesi çok yakındadır. Ayrıca Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, proje alanına en kısa mesafedeki okuldur. Bununla birlikte Atatürk İlkokulu ve Selçuk Ortaokulu’nun yakın olduğu da söylenebilir.

Şu an satışa çıkmış olan dairelerin fiyatları ise şöyledir:

  • 2 + 1 odalı daireler: Brüt 80, net 75 metrekare – 700.000 TL
  • 1 + 1 odalı daireler: Brüt 75, net 68 metrekare – 500.000 TL

Bu konutlar nerededir?

Premium İnşaat, bu projesini Didim’in Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde hayata geçirmiştir. Dolayısıyla konutlar Didim ilçe merkezindedir. Ayrıca City Point 2 konutlarına 1109. Sokak ve 1113. Sokak üzerinden ulaşmak da mümkündür.

City Point 2 satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi

City Point 2 satılık daire seçenekleri ve fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi alınabilir. Bunun için 0534 080 72 00 ya da 0256 813 46 46 numaraları iletişime açıktır. Ayrıca Aydın – Didim’deki diğer bazı konutlar şöyledir:

Benzer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.