Kategoriler
Proje Haberleri

Classic City Gaziantep konutları Şahinbey’de yükseliyor

Classic City Gaziantep projesi Mehmet Yüksel İnşaat kalitesiyle hayata geçecektir. Henüz temel atma uygulamaları gerçekleşmekte olan konutlar ön satışa çıkmıştır. Projenin 16 tane olan 2 + 1 daireleri yoğun ilgi görmektedir. Çünkü daireler 3 + 1 konseptinde tasarlanmıştır. Bundan dolayı söz konusu projenin daire seçenekleri, Gaziantep’in pek çok 3 + 1 odalı dairesinden daha büyüktür.

Planlanan ölçülere göre bu daireler brüt 128 metrekare, net ise 104 metrekareliktir. Ayrıca 3 adet de amerikan mutfaklı 2+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Dairelerin yanı sıra projede 3 adet ticari ünite de yer almaktadır. Ayrıca tüm konutlar tek banyo imkanına sahiptir. Bununla birlikte daireler görüntülü diyafon sistemine, geniş kiler bölmesine ve yerden ısıtmaya sahip olacaktır. Yapı malzemeleri oldukça kaliteli olan proje, deprem riski düşük olan bir arazide hayata geçmektedir.

Classic City Gaziantep satılık daire seçenekleri nasıl bir konuma sahiptir?

Bu konutlar, ülkenin güneyindeki Gaziantep şehrinin Şahinbey İlçesi, Güneykent Mahallesi’nde yer almaktadır. Projenin bulunduğu mahalle ise şehrin güneyinde yer alan Güneykent Mahallesi bulunmaktadır. 102298. Sokak üzerinde yükselecek olan daireler Güneykent Anadolu Lisesi’ne, Tepebaşı Anadolu Lisesi’ne ve Şahintepe İlkokulu’na çok yakın olacaktır. Bununla beraber Gaziantep Çevre Yolu da proje alanı civarından geçer.

Konutların bulunduğu alana yakın mesafede olan diğer bazı yerler şunlardır:

  • Tahsin Yentur İlkokulu
  • Evren ve Ahmet Öğücü Anaokulu
  • Kaplankardeşler İmam Hatip Ortaokulu
  • Mehmet Görmez İmam Hatip Ortaokulu
  • Abdülhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
  • Şahinler Vadisi Parkı
  • Sağlıkçılar Aile Sağlığı Merkezi
  • Ali Hacı Arap Camii

Satılık daire fiyatları ne kadar olacaktır?

Gaziantep satılık daire seçenekleri Türkiye genelindeki fiyat ortalamasından çok uzakta sayılmaz. Dolayısıyla Classic City Konutları da ideal fiyatlara sahip olarak satışa çıkacaktır. Lansmana özel fiyatlar şimdilik 400 bin TL ile 425 bin TL arasındadır. Projede yüzde 45 peşinat ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz. Kalan tutar ise tapu devrinde yapılmaktadır. Ayrıca tamamı peşin ödenmesi durumunda yüzde 5 indirim fırsatı sunulmaktadır.

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği projenin 30 Haziran 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmedi planlanmaktadır. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0532 602 97 34 numarasını aramalıdır.

Güncel proje haberlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Exit mobile version