Kategoriler
Ekonomi

Clubbaba Köyiçi yeni sezona hazır

Clubbaba Köyiçi, yeni sezonu Alaçatı Ot Festivali ile başlatıyor. Clubbaba Köyiçi’nde, Alaçatı Ot Festivali ile aynı zamanda, bazı büyük markaların ürünleri de satışa sunulacak.

Clubbaba Köyiçi’nde; alışveriş, sanat, yaşam ve spor alanları bir arada yer alıyor. Clubbaba Köyiçi’nde, 5-8 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 10. Alaçatı Ot Festivali ile sezon açılacak.

Lokal Pazar markaları buluşturacak

Clubbaba Köyiçi’nde, Alaçatı Ot Festivali ile eş zamanlı olarak açılacak Lokal Pazar’da, Türkiye’nin her yerindeki birbirinden değerli markalar buluşacak.

Alaçatı Ot Festivali’nde, her yıl yenilebilir yabani bir ot tema olarak belirleniyor. Festivalde yapılan söyleşilerde, tema olarak belirlenen otun yararları, toplama şekli anlatıldığı gibi, atölyelerde ise pişirme teknikleri uygulamalı olarak gösteriliyor. Bu yılki festivalin teması ise “pazı” olacak.

Lokal Pazar’da moda, giyim, takı, seramik, tasarım ürünler, ahşap işleri, kozmetik, ev tekstili, nitelikli kahve, dünya çayları, gurme lezzetler, el işleri ve workshoplar gibi çok sayıda ürün grubu yer alacak.

Alaçatı Sahne yaza damga vuracak

Clubbaba Köyiçi’nde, yaz boyunca Alaçatı Sahne’de çeşitli konserler düzenlenecek. Alaçatı  Sahne’nin ilk konuğu Jabbar olacak. Jabbar, 27 Nisan 2019 tarihinde sahne alacak. “Raf” ve “Geçmiş Değişmez” ile milyonlara ulaşan Jabbar, 27 Nisan’da sahneye çııkacak.

Clubbaba Köyiçi’nde keyifli alışveriş deneyimi

Clubbaba Köyiçi’nin kurucusu işadamı Emin Önal; alışveriş, yemek, sanat, yaşam ve spor alanlarının bir arada bulunduğu Clubbaba Köyiçi’nin, modern yaşam ile geçmişten bugüne gelen Çeşme-Alaçatı kültürünün birlikte simgelendiği bir merkez olarak öne çıktığını söyledi. Önal “Keyifli alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri ile 10 dönümlük bir açık alanda kurulan Clubbaba Köyiçi yeni nesil bir yaşam kompleksi olarak, geçtiğimiz yıl en çok ilgi çeken merkezlerden biri olmuştu. Bu senede birbirinden ünlü markalar Clubbaba Köyiçi’nde olacak” dedi.