Kategoriler
Proje Haberleri

Çolakoğlu Park ödeme planı

İzmir ilinin Bornova ilçesinde Çolakoğlu Park projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu proje isminden de anlaşılacağı gibi Çolakoğlu İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl sonuna doğru tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen proje modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor.

Proje toplamda üç bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar on bir katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Çolakoğlu Park projesi bünyesinde 72 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Söz konusu olan konutlar İzmir ilinin gözde ilçelerinden Bornova’da yükseliyor. Çolakoğlu Park projesinde bulunan konutlar Evka 3 Mahallesi’nde yer alıyor. Söz konusu olan konutlar 126/9 Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Çolakoğlu Park projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 93 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bahsi geçen konutlara sahip olmak isterseniz yüzde 50 peşinatın ardından kalan konut ücreti için teslime kadar firma bünyesinde taksitlendirme yaparak ev sahibi olabilirsiniz. Projede bulunan 2+1 konutlar 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Çolakoğlu Park projesinde bulunan 3+1 konutlar ise 950 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında farklılık gösteren fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların 2019 yılının Aralık ayı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0232 347 85 84