Kategoriler
Proje Haberleri

Collet Avcılar nerede yükseliyor?

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, Batı Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Collet Avcılar konut projesi, toplam 9 bin 583 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Projede 269 adet konut, 52 adet ofis ve 75 adet dükkân bulunuyor. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 53 metrekare ila 189 metrekare arasında değişiyor.

Collet Avcılar konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 339 bin TL’den başlayan fiyatlarla, konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 609 bin TL’den başlayan fiyatlarla, konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 1 milyon 227 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı.

Konut projesinde birden fazla ödeme seçeneği bulunuyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirimden de faydalanılıyor.

Collet Avcılar konut projesi sosyal donatı özellikleri

4 bloktan meydana gelen göl manzaralı karma projede, birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Fin hamamı, sinema ve kameralı güvenlik gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesinde ısıtma sistemi olarak ise merkezi sistem tercih ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi bir konumda yükseliyor. Kanal İstanbul’a yakın bir noktada yükselen proje, E-5 karayoluna da yakın bir noktada. Konut projesi; çeşitli hastanelere, İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi’ne, Marmara Park Alışveriş Merkezi’ne ve Torium AVM’ye kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına da yakın.

Collet Avcılar konut projesi, Firuzköy Mahallesi, Firuzköy Bulvarı No: 210, 34325 Avcılar/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 444 49 33