Kategoriler
Emlak Haberleri

Collet Avcılar’da sosyal donatılar

Yılın En İyi Konsept Projesi ödülünü alan Collet Avcılar projesi, 58 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor. Ev, ev/ofis, bahçeli dubleks konseptlerine sahip projede alışveriş mağazaları da bulunuyor. Üniversiteleri, hastaneleri, alışveriş merkezlerini çevresine alan proje, Batı Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Göl ve deniz manzaralarının estetik bir değer kattığı projede açık hava sinemasından çocuk kulübüne kadar birçok sosyal donatılara yer veriyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşa edilen projenin 2020 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Projeden daire satın alımında sıfır faizle 60 ay vadede ödeme fırsatı sunulurken peşin ödemelerde yüzde 15 oranında indirim yapılıyor. Sınırlı sayıda daire için indirimin de yer aldığı belirtilen projede kişiye özel ödeme seçeneği de sunuluyor.

Akıllı ev teknolojisine yer verilen projedeki daire özelliklerine ve fiyat listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Collet Avcılar‘da sosyal donatılar nelerdir?

Yeşil peyzaj alanlarının bulunduğu Collet Avcılar projesinde açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme terası, kafeterya, fitness salonu, pilates, yoga stüdyosu, sauna, buhar odası, duş kabinleri, şok duşu, masa tenisi, bilardo, spor salonu bulunurken projede basketbol, futbol gibi etkinliklerinin yapılabileceği çok fonksiyonlu spor sahasına da yer veriliyor.

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda konumlandırılan projedeki açık çocuk oyun alanlarında kum havuzu, trambolin parkı, tırmanma duvarı gibi donatılar inşa ediliyor. Bunların yanı sıra, projede, çocuk kulübü de yer alacak.

Alışveriş merkezine de sahip projede açık hava seyir terası, terasta bulunan barbekü alanı, açık hava sineması, cep sineması, şömine köşesi, PlayStation odası, ortak çalışma ve hobi odaları, çok amaçlı sergi ve sunum salonu yer alıyor.

Sunum ve toplantı odalarına sahip projede, proje sakinlerinin misafirlerinin konaklayabileceği bir alan da inşa ediliyor. Ayrıca, projede konaklayan misafirler sitenin sosyal imkânlarından yararlanabilecek. Büyük bir meydana yer verilecek Collet Avcılar sitesinin içinde ayrıca kamelyalar, yürüyüş parkuru ve açık avlu bulunuyor. Projenin açık hava AVM’sinde cadde dükkânlara da yer veriliyor. Mescidin de bulunduğu proje, açık ve kapalı otoparklara sahip durumda.

Proje nerede bulunuyor?

Proje; Firuzköy Mahallesi, Firuzköy Bulvarı, No: 210, 34325 Avcılar / İstanbul açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numarasını arayarak yetkiliye ulaşabilirsiniz:

444 49 33