Kategoriler
Proje Haberleri

Concept Bağlıca satışları devam ediyor

Concept Bağlıca projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bağlıca Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Dörtbey İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Toplam 42 daireden oluşan bu projeyi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Toplamda 42 daireden oluşan bu proje kapsamında geniş ve konforlu evler dizayn edilmektedir. 4+1 ve 5+1 şeklinde sunulan bu evler oldukça ilgi toplamaktadır. Ayrıca projede 6 bin 300 metrekarelik peyzaj alanı yer almaktadır. Sosyal alan olarak eğleneceğiniz ve dinleneceğiniz yerler mevcuttur. Süs havuzu, kamelyalar ve yürüyüş parkları proje içerisinde yapılmıştır. Aynı zamanda ailece vakit geçirebileceğiniz çocuk oyun parkları da bulunmaktadır.

Her daireye ait açık ve kapalı olmak üzere birer otopark verilmektedir. Aynı zamanda her daireye ait 18 metrekarelik müstakil bahçe de mevcuttur. Bu evlerde yerden ısıtma dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir. Bu evler doğa ile iç içe olan bir konuma sahiptir. Kendine ait geniş bahçesi ve otopark alanları bulunmaktadır. Bina özelliklerine bakılacak olursa su deposu bulunmaktadır. Ayrıca bahçe oldukça geniş ve ferahtır. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Concept Bağlıca konumu hakkında

Kocaeli’nde yer alan bu projedeki evler şehir merkezine ve belediyeye oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. Sağlık açısından hastane, eczane ve sağlık ocağına yakın olması büyük bir avantajdır. Ayrıca park, spor alanı gibi vakit geçireceğiniz yerler de bulunmaktadır. Market, semt pazarı ve alışveriş merkezine yakın olması sizler açısından artı bir özellik olduğu söylenebilir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Concept Bağlıca fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Bu kapsamda 262 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 8 milyon 250 bin liradan başlamaktadır.

Concept Bağlıca projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0542 322 71 77 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…