Kategoriler
Proje Haberleri

Concept Balat lansmana özel satışları devam ediyor

Concept Balat projesi lansmana özel 1 artı 1, 2 artı 1 veya 2 artı 1 dubleks özel bahçeli seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Proje Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Bu proje Radon Yapı & Beksa İnşaat ortaklığı ile hayata geçmiştir. Konforlu ve geniş özellikleri bulunan bu proje oldukça dikkat geçmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında

Concept Balat projesi, içerisinde 54  yaşam alanı bulunmaktadır. Projede satışa sunulan 1 artı 1 daireler bahçe brüt 92 metrekare, 2 artı 1 daireler brüt 128 metrekare, 2 artı 1 bahçe katı daireler brüt 128 metrekare ve 2 artı 1 dubleks daireler brüt 186 metrekare büyüklüğündedir.

Projede iki katlı otopark mevcuttur. Ayrıca her bir daire için 1 otopark bulunmaktadır. Girişte resepsiyon ve 24 saat güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca 7/24 kayıt yapabilen gece görüşlü kamera sistemi bulunmaktadır. Akıllı ev sistemiyle anahtarsız çelik kapı ve daire enerji kontrolü bulunmaktadır. Lake iç kapılar, vestiyer, banyo dolapları , mutfak dolapları ve bar masa özel tasarım yapılmaktadır. Salon ve odalarda 1. sınıf laminant parke bulunmaktadır. Balkon, hol ve tüm ıslak zeminler için 1. sınıf seramik uygulanmıştır.

Concept Balat Projesinin Konumu Hakkında

Lüks daireleriyle dikkat çeken Concept Balat projesinin konumu Bursa’nın Nilüfer ilçesi Balat mahallesinde yer almaktadır.

Concept Balat projesini fiyatları ne kadardır?

Projedeki evler lansmana özel fiyatlarıyla oda sayısı, metrekaresi ve konumuna göre farklılıklar göstermektedir.

Brüt 92 metrekare büyüklüğündeki 1 artı 1 bahçe katı daireler lansmana özel 670.000 TL’den satışa sunulmuştur.

128 metrekare brüt alana sahip 2 artı 1 daireler lansmana özel 690.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Brüt 128 metrekare büyüklüğündeki 2 artı 1 bahçe katı dairler lansmana özel 820.000 TL’den satışa sunulmuştur.

186 metrekarelik brüt alana sahip olan 2 artı 1 dubleks daireler ise lansmana özel 920.000 TL’den satışa sunulmuştur. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede daire teslimlerine 202 yılı Haziran ayında başlanması planlanmaktadır.

Concept Balat projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0530 495 51 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version