Kategoriler
Proje Haberleri

Coordinat Bornova hemen teslim

DRC İnşaat firmasının imzası ile Coordinat Bornova projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzmir ilinin ilgi gören ilçelerinden biri olan Bornova’da yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ve yaşam alanları ile dikkat çeken projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Söz konusu olan konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bu sayede bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan Coordinat Bornova projesi bünyesinde barındırdığı hemen teslim durumundaki konutları sayesinde beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor. Ayrıca bu kapsamda proje zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

İki bloktan meydana gelen projede blokların giriş katında dükkanlar da mevcut. 7 katlı olacak şekilde tasarlanan proje bünyesinde 500 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Böylelikle bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Coordinat Bornova projesinde bulunan konutlar 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu konutların büyüklükleri ise 40 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede bulunan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Coordinat Bornova projesinde yer alan 1+0 konutlar 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmiş olan 1+1 konutların fiyatları ise 410 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 2+1 konutlar ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0850 850 0372