Kategoriler
Emlak Haberleri

Coordinat Bornova’da aidat yok

Türkiye’nin ilk ve tek aidatsız sitesi sloganı ile satışa sunulan Coordinat Bornova projesinde aidatsız ve kira garantisi satış gerçekleştiriliyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı Coordinat Bornova projesinde aidat ödemeden daire sahibi olma fırsatı sunulurken yıllık yüzde 7 oranında artış ile 5 yıl kira garantisi de veriliyor. Normal şartlarda bir dairenin kendisini 20 yılda amorti ettiğini belirten firma Coordinat Bornova projesinde ise bu sürenin 9.5 yıl olduğunu belirtiyor.

2 blokta toplam 500 adet dairenin yer aldığı Coordinat Bornova Evleri projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. Projede 374 adet full eşyalı 1+0 daire, 108 adet full eşyalı 1+1 daire ve 18 adet full eşyalı 2+1 daire bulunuyor.

DRC Grup tarafından İzmir, Bornova, Kazım Dirik Mahallesi’nde inşa edilen Coordinat Bornova projesinde daire fiyatları ise 225 bin TL’den başlıyor.

Coordinat Bornova projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, market, kafe, sinema, güvenlik, kuaför, kapalı otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Tel: 0850 850 03 72