Kategoriler
Toki Haberleri

Çorum Merkez Celilkırı Toki kura sonuçları belli oldu

Konut projesi Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesi’nde yer almaktadır. Çorum Merkez Celilkırı Konutları projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında hayata geçirilmiştir. Çorum Merkez Celilkırı 754 adet Konut Projesi içerisinde yer alan konutların sahipleri belli olmuştur. Bu kapsamda Çorum Merkez Celilkırı Toki kura sonuçları da akşam saatlerinde TOKİ’nin web sitesinde yayınlanması beklenmektedir.

Toplu konut projesi özellikleri neler?

Çorum Merkez Celilkırı Toki Evleri projesinde toplam 754 adet konuta yer verilmiştir. 100 bin sosyal konut kapsamında hayata geçirilen projedeki 754 konutun tamamının kura çekilişi gerçekleşmiştir. Toplu konut projesindeki konutların 514 tanesi 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca geri kalan 240 adet konut ise 3+1 tip konutlardan oluşmaktadır.

Çorum Merkez Celilkırı Toki Konutları projesindeki 2+1 tip daireler brüt 86.12 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 2+1 tip dairelerin net büyüklükleri ise 69 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır. Toplu konut projesindeki 3+1 tip konutlar brüt 101.95 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip konutların net alanları ise 81.9 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Çorum Merkez Celilkırı Toki Konutları fiyatları ne kadar?

Çorum toplu konut projesinde yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 287 bin 656 TL’den başlamaktadır. Söz konusu 2+1 tip dairelerin fiyatları  352 bin 420 TL’ye kadar yükselmektedir. Ayrıca konut projesindeki 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 337 bin 627 TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin fiyatları 423 bin 329 TL’ye kadar yükselmektedir.

Çorum Merkez Celilkırı Toki Konutları projesinde ödeme seçeneklerine baktığımızda iki farklı alternatif bulunmaktadır. Birinci alternatifte yüzde yüzde 10 peşinat, 180 ay vade ile taksitlendirme imkanı bulunmaktadır. İkinci seçenekte ise yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ile taksitlendirme imkanı bulunmaktadır.

Çorum Merkez Celilkırı Toki kura sonuçları

Konut Belirleme Kurası 09 Eylül 2021 Perşembe günü korona virüs tedbirleri nedeni ile seyircisiz olarak gerçekleştirilmiştir. Saat 15:00’de başlayan kura çekilişi noter huzurunda gerçekleştirilmiştir. Kura çekilişi TOKİ’nin FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanmıştır. Ayrıca kura sonuçlarına web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Sonuçlara en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.

Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirler.

Kura listesine ulaşmak için tıklayınız…

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….