Kategoriler
Proje Haberleri

Costa Villa Beylikdüzü müthiş fiyatıyla satışa çıktı

Costa Villa Beylikdüzü ilçesinde, Mitaş İnşaat’ın hayata geçirdiği bir konut projesidir. Oldukça büyük ölçülere sahip olan bu villalar, çok sayıda özellikleri dolayısıyla Türkiye’nin en lüks konutlarındandır. Toplamda 22 villanın meydan getirdiği site içerisinde, her villanın müstakil bahçesi mevcuttur. Villa içlerinde ve bahçe alanlarında bulunan kameralar, konutların 7 / 24 telefondan kontrol edilebilmesini sağlamaktadır. Ayrıca akıllı ev sistemi sayesinde elektrik, su ve doğalgaz kaynakları da uzaktan kontrol edilebilmektedir.

5 odaya, 2 salona ve 2 balkona sahip olan bu lüks villaların brüt büyüklüğü 365 m2, net büyüklüğü ise 300 m2’dir. 5 adet kullanışlı banyo, 2 klima, üçlü ankastre seti ve kombi altyapısı da bu villalarda mevcuttur. Her dairenin müstakil yüzme havuzuna sahip olması ve jakuzi özelliği, Costa Villa Beylikdüzü projesinin artılarındandır. Bununla birlikte site geneli için güvenlik ve kapıcı hizmeti de bulunur. Isı ve ses yalıtımına sahip olan bu villalar, rahat ve bir o kadar da güvenli bir yaşam için çok uygundur.

Bu villalar nerede yükselmektedir?

Lükslüğü ile dikkat çeken bu konutlar, Beylikdüzü satılık villa konutlarındandır. Ayrıca site, Dereağzı Mahallesi’ndeki Baraj Sokak üzerindedir. Beylikdüzü ilçesinin en seçkin okulları ise buraya oldukça yakındır. Örneğin Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi, Özel Oğuzkaan Anadolu Lisesi, Özel Beykent Doğa Anadolu Lisesi, Özel Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Özel İsabet Ortaokulu bu villalara yakın mesafededir.

Costa Villa Beylikdüzü satılık villa fiyatları ne kadardır?

Costa Villa Beylikdüzü satılık villa seçenekleri, krediye uygun olmakla birlikte takas yöntemine uygun değildir. Şu anda satışta olan villalar 5.000.000 TL’den başlayan bir fiyata sahip olmaktadır. Proje hakkında detaylı bilgi almak için ise şu numarayı aramak gerekir:

  • 0544 385 88 01