Kategoriler
Proje Haberleri

Country Palace Karasu satışları devam ediyor

Country Palace Karasu projesi Sakarya İli, Karasu İlçesi, Aziziye Mahallesi’nde  hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Sarımert Yapı İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan oluşuyor. Projede daire tipleri neler? Konut büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Ödeme seçenekleri neler? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesinde bünyesinde 90 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Karasu’da yer alan proje 6 bin 926,64 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanında yükseliyor.

Proje özellikleri nelerdir?

Country Palace Sarımert projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak inşa ediliyor. Ayrıca dairelerin alanları ise brüt 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiyor.

Country Palace Karasu fiyatları ne kadar?

Projede yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipleri, büyüklüklerine, bulunduğu kata ve cephesine göre değişiklik gösteriyor. Bu kapsamda oluşan daire fiyatları ise şöyledir;

  • Konut projedeki brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip daireler 60 bin TL peşinat ve 3 bin 850 TL’den başlayan taksitle satışa sunuluyor. Daire fiyatları ise 217 bin TL’den başlıyor.
  • Country Palace Karasu projesinde bulunan brüt 82 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairler 344 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • 79 metrekare brüt alana sahip 2+1 daire 90 bin peşin, 40 ay vade ile 345 bin TL’den satışa sunuluyor.
  • 85 metrekare brüt alana sahip 2+1 daire 345 bin 032 TL’den satışa sunuluyor.

Sarımert Country Palace nerede yer alıyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Aziziye Mahallesi’nde inşa ediliyor. Country Palace Karasu projesi Şehit Atıl Ödül Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

Yüzde 70’i yeşil alan ve sosyal alana ayrılan projenin 2022 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede açık yüzme havuzu, çok amaçlı spor tesisi, bisiklet ve koşu parkuru, mini gol parkuru bulunmaktadır. Ayrıca fitness salonu, hamam, buhar odası, sauna gibi sosyal alanlarda mevcuttur. Aynı zamanda çocuklar için çocuk parkı, yürüyüş alanları, açık otopark, güvenlik gibi özelliklerde bulunmaktadır.