Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Country Palace projesinde golf alanı

Sarımert Yapı tarafından Sakarya’nın Karasu ilçesine inşa edilen Country Palace projesinde, 6 bin 926 metrekarelik alanda çok sayıda sosyal donatı ön plana çıkıyor. Aziziye Mahallesi’ne konumlandırılan projede; açık yüzme havuzunun yanı sıra çocuklar için de yüzme havuzu bulunuyor. Projenin yüzme havuzları, sauna ve hamamı; projenin yakınında bulunan deniz, su sporlarına ulaşım kolaylığı sağlıyor.

Saunanın da su aktivitelerinde proje sakinlerine hizmet verirken fitness merkezi, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortundan faydalanacak olan site sakinleri, daima dinç olacak. Projenin arsa sınırları içerisinde yer alacak olan golf sahası, projedeki yürüyüş parkuruyla beraber sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor.

Çocuklar için yüzme havuzunun yanı sıra oyun parkının da yer aldığı projedeki site alanında, komşu ve ziyaretçilerin hoşça oturup yeşil alanlar içinde sohbet edebileceği kamelyalar da bulunuyor. Yeşil peyzajın estetik değerlerle biçimlendirildiği projede, sauna ve yüzme havuzlarının yanı sıra bir de hamam yer alıyor. Öyle ki proje alanının 3 bin 417 metrekaresi, yeşil peyzaja ayrıldı.

Country Palace projesi denize çok yakın

Sakarya ilinin Karasu ilçesine konumlandırılan proje, toplu taşıma duraklarına 50 metrelik mesafede bulunuyor. Mağazalara da yürüme mesafesinde yer alan proje, denize ise 780 metrelik mesafede bulunuyor.

Projedeki inşa edilen konut türleri

Country Palace projesinde, üç katlı ve yatay mimarili bloklar inşa ediliyor. Yapılar, geleneksel çizgilerin huzur verici etkisi, beyaz rengiyle bütünleşiyor. Dört blok içerisinde 90 daireye yer verilen projedeki bir oda ve bir salonlu konutlar, 46 metrekare ile 50 metrekare arasındaki değerlere sahip durumda. İki oda ve bir salonlu daireler ise 53 metrekare ile 86 metrekare arasında bulunuyor.

Country Palace projesi için iletişim bilgileri

Adres: Aziziye Mahallesi, Şht. Atıl Ödül Caddesi, Karasu/Sakarya

Çağrı merkezi: 444 68 99 –

Telefon: +90533 016 34 54

 

 

Exit mobile version