Kategoriler
Proje Haberleri

Country Plus Black Villaları göz kamaştırıyor

İzmir İli, Menemen İlçesi, 85.yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Frh Yapı firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje lüks tripleks villaları ile dikkat çekmektedir. Country Plus Black konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların ilk fiyat fırsatları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Menemen konut projesi 85.yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 40 adet 4’lü ve 12 adet sıra olmak üzere toplam 52 adet tripleks villadan meydana gelmektedir. Aynı zamanda villa içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, klima, panjur, teras, görüntülü diafon, ankastre set gibi olanaklara sahiptir.

Projenin 6 bin 582 metrekarelik bölümü peyzaj alanına ayrılmış olup her villanın müstakil bahçesi bulunmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde yüzme havuzu, güvenlik sistemi, kamera sistemi yer alır. Country Plus Black konut projesinde villaların inşası devam etmekte olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 203 metrekare alana sahiptir.

Country Plus Black fiyatları ne kadar?

Menemen konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satımlarında peşinat oranlarına göre belli oranlarda indirim ve hemen tapu imkanı bulunmaktadır.

Country Plus Black nerede yer alıyor?

Konut projesi son 5 yılda en çok yatırım alan Seyrek’te konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Karşıyaka’ya 15 dakikalık mesafede yer alan proje Mavişehir’e, İzban’a, üniversiteye oldukça yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 503 05 49 ve 0534 915 97 87 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…