Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Country Plus Cadde 12 ay kira garantisi avantajıyla

İzmir İli, Menemen İlçesi,  İnönü Mahallesi’nde hayata geçirilen Country Plus Cadde projesinde kalan son dairelerin satışları tüm hızıyla devam ediyor. Konut projesi FRH Yapı ve Sertürk firması ortaklığında inşa edildi. Peki projede daire tipleri neler? Ödeme seçenekleri neler? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

9 konut bloğundan meydana gelen projede toplam 350 adet daire yer alıyor. Projede dairelerin dışında ayrıca 50 adet ticari ünite yer alıyor. Böylece konut projesinde toplam 400 adet bağımsız bölüme yer verilmektedir. İki tip daire seçeneğine yer verilen projedeki daireler 1+1 ve 2+0 tipinde daire alternatiflerinden oluşmaktadır. 1+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 57 metrekare, net ise 52 metrekare olarak tasarlandı. 2+0 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 57 metrekare, net ise 52 metrekare olarak tasarlandı.

Country Plus Cadde fiyatları ne kadar?

Konut projesinde buluna dairelerin fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Brüt 57 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 320 bin TL’den başlıyor. 57 metrekare brüt alana sahip 2+0 tip dairelerin fiyatları ise 285 bin TL’den başlıyor.

12 ay kira garantisi avantajı bulunan projede yüzde 25 peşinat ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz. Kalan tutar ise 120 ay vade ile ödeme yapma imkanı bulunuyor.

Projede fitness salonu, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu, masa tenisi, gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Proje nerede yer alıyor?

Menemen Konut projesi İzmir-İstanbul çevre yoluna 5 dakika, İzban’a 6 dakika, Menemen’e 10 dakika, Çiğli’ye 12 dakika, Karşıyaka’ya ise 15 dakika uzaklıktadır. Proje ayrıca İzmir Bakırçay Üniversitesi yanında yer alıyor. Country Plus Cadde projesinin satış ofisi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Kaynaklar Caddesi, 4112/2 Sokak, 35665 Menemen / İzmir adresinde yer alıyor.

RH Yapı ve Sertürk firması ortaklığında inşa edilen proje ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için 444 5 674 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version