Kategoriler
Proje Haberleri

Country Plus Trend fiyat bilgisi

İzmir’in Seyrek Beldesi’nde, FRH Yapı ve Sertürk inşaat şirketlerinin ortaklığı tarafından hayata geçirilen Country Plus Trend projesi, toplam 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

4 adet blokta toplam 350 konuttan meydana gelen projede, çeşitli daire tipleri mevcut. Konut projesindeki villalar 264 metrekare, 3+1 tipteki dubleksler 224 metrekare, 2+1 tipteki dubleksler 260 metrekare, 2+1 plus daireler 149 metrekare, 2+1 loftlar 151 metrekare, 1+1 loftlar ise 122 metrekare büyüklükte.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçirilen konut projesinin Mart 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Country Plus Trend ödeme planı

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 248 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 daireler 268 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 331 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1 daireler ise 606 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuldu.

Konut projesinde birden fazla ödeme seçeneği bulunuyor. Projede yüzde 20 peşinat vererek kalan rakam 36 ay sıfır faizle vade yapılabiliyor. Ayrıca yüzde 50 peşinat vererek kalanı 50 ay vade farksız taksit yapabilmek de mümkün.

Country Plus Trend sosyal donatıları

Konut projesinde birbirinden zengin sosyal donatı olanakları mevcut durumda. Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuklar için oyun alanları, güvenlik ve kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve merkezi uydu sistemi gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Ebeveyn banyolu projede teras ve balkon da mevcut durumda. Konut projesindeki özel botanik bahçe alanlarında da tarımla uğraşıp stres atarak sakinleşebilmek mümkün. Projede, ısıtma sistemi olarak kombi tercih edildi.

Konut projesi; İzmir-İstanbul Çevreyolu’na 5 kilometre, İZBAN’a 5 dakika, köy meydanına ise 1 dakika mesafede konumlanıyor. Konut projesi İzmir-Foça Yolu aksında yükseliyor.

Country Plus Trend konut projesi, Gazi Mustafa Kemal Mah. 4119. Sok. Seyrek/İzmir adresinde bulunuyorç

Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 444 5 674 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.