Kategoriler
Proje Haberleri

Country Plus Trend sıfır faiz fırsatı

Frh – Sertürk Adi Ortaklığı imzası ile Country Plus Trend projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İzmir ilinin Seyrek ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Söz konusu olan projedeki çalışmaların önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bahsi geçen konutlar için alıcılara avantajlı ödeme imkanları sunuluyor.

Country Plus Trend projesi alıcılarına konforlu ve huzurlu yaşam alanları sunuyor. Proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde 73 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen bloklar üç katlı olacak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Konut tiplerine göre değişiklik gösteren büyüklüklere sahip olan projede, konutların büyüklükleri ise beş farklı plandan oluşuyor. Country Plus Trend projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen 1+1 konutlar 79 metrekare, 2+1 konutlar ise 81 metrekare ve 120 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Söz konusu projedeki 3+1 konutlar ise 155 metrekare ile 199 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Bahsi geçen konutlara taksit imkanı ile sahip olabilirsiniz. Country Plus Trend projesinde alıcılar için 30 ay ve 50 ay vadelendirme yapılıyor. Üstelik bu ödeme yönteminde sıfır faiz imkanı mevcut.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan 1+1 konutlar 248 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutlar ise 268 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen konutlardan 3+1 daire tipindekiler ise 437 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış vaziyette.

Konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.