Kategoriler
Proje Haberleri

Country Plus Trend ödeme planı

İzmir İli, Menemen İli, Seyrek Beldesi’nde, FRH Yapı ve Sertürk ortaklığı tarafından hayata geçirilen Country Plus Trend projesinde 120 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje 7 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiş durumda. Country Plus Trend ödeme planı ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Country Plus Trend projesi 4  konut bloğundan meydana geliyor. Dört adet konut bloğunda ise toplam 350 adet daireye yer veriliyor. Projede yer alan konut blokları yatay mimaride tasarlanmış olup üç katlı olacak şekilde tasarlandı.

Projedeki daire tipleri neler?

İzmir’de bulunan Country Plus Trend projesindeki 1 oda ve 1 salonlu loft tipindeki daireler net 62,95 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salonlu daireler net 97,25 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salonlu dubleks tipindeki daireler net 115,90 metrekare büyüklüğünde, 3 oda ve 1 salonlu dubleks tipindeki daireler net 168,55 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Menemen ilçesinde inşa edilen projedeki 3 oda ve 1 salonlu tripleks tipindeki villalar net 185,15 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı konut projedeki dairelerin büyüklükleri, 60 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Country Plus Trend ödeme planı

Kalan son dairelerin satışları devam eden projede satışları devam eden 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 975 bin TL’den başlıyor. Projede yüzde 45 peşinat ödedikten sonra kalan tutar için 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Proje satış ofisi nerede yer alıyor?

İzmir-İstanbul Çevreyolu’na 5 kilometre, İZBAN’a 5 dakika, köy meydanına 1 dakika uzaklıktaki Country Plus Trend projesinin satış ofisi Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Kaynaklar Caddesi, 4112/2 Sokak, Menemen / İzmir adresinde yer alıyor. Yüzde 70’i yeşil alan ve peyzaja ayrılan projede mini golf sahası, basket sahası, yürüyüş yolları, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik ve açık otopark gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Tel: 444 5 674