Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Country Plus Trend’de 36 ay sıfır faizle

Country Plus markası ile İzmir, Seyrek’te konut projeleri hayata geçiren FRH Yapı ve Sertürk İnşaat ortaklığının Seyrek’te inşa ettiği projelerinde fırsatlar devam ediyor.

Country Plus markası ile Seyrek’te hayata geçirilen Country Plus Suite, Country Plus Vitrin, Country Plus Suite, Country Plus Palm, Country Plus Corridor ve Country Plus Suite Uniway projelerinde satışlar tamamlanırken firmanın bölgede yer alan 6. projesi Country Plus Trend’de ise satışlar devam ediyor.

Satışı devam eden Country Plus Trend projesinde yüzde 1 peşinat, 36 ay vade ve yüzde sıfır faiz veya 60 ay vade ve yüzde 0.70 faiz yada 120 ay vade ve yüzde 0.99 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Country Plus Trend Seyrek projesinde 169 bin TL’den başlayan 1+1 loft , 2+1 loft , 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve tripleks 3+1 villa tipi dairelerin satışları devam ediyor.

Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan Country Plus Trend projesinde açık otopark, açık yüzme havuzu, mini golf ve basketbol sahası, aletli açık spor alanı, yürüyüş yolları, güvenlik, çocuk parkı gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 5 674