Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Country Plus Trend’de sosyal donatılar

İzmir’in Seyrek beldesine inşa edilen Country Plus Trend projesindeki teslimler yaklaşıyor. FRH Yapı Mimarlık ve Sertürk İnşaat’ın ortaklaşa imzasının bulunduğu projenin önümüzdeki haziran ayında teslim edileceği belirtiliyor. Daire tapularının hemen teslim edildiği projede 300 adet konut bulunuyor. Az katlı ve yatay mimarileri içeren proje 7 dönümlük arsa alanında inşa ediliyor.

Çarşıya ve üniversiteye yakın mesafelerde kurulan proje, özel bir üniversitenin yanı başında yükseliyor. Satın alınacak daireler, 120 aya varan vadelerle yüzde 0,79 oranlı ödeme seçeneğiyle sunuluyor. Araç takasının da geçerli olduğu satın alma işleminde Ziraat, Yapı Kredi ve Garanti bankalarından kredi kullanılabiliyor. Ayrıca, daire satın alanlara IKEA 15 bin lira hediye çeki veriyor.

Country Plus Trend‘de sosyal olanaklar

İzmir – Foça yolu üzerinde bulunan Country Plus Trend projesi toplu taşıma istasyonu İZBAN’a 6 dakikada ulaşım imkânı sunuyor. Projeden Menemen’e 10 dakikada, Çiğli’ye 12 dakikada, Karşıyaka’ya 15 dakikada ulaşıyor.

Yüzde 70’i peyzaj alanıyla kaplı projede açık yüzme havuzu, mini golf sahası, basketbol sahası ve çocuk parkı bulunurken özel botanik bahçeleri de projede yer alıyor. Gazi Mustafa Kemal Mahellesi’nde inşaatı süren projede yürüyüş yolları, çocuk parkı, tenis kortu da bulunuyor.

Projedeki daire seçenekleri

Country Plus Trend projesindeki loft tipindeki 1 oda ve 1 salonlu daireler net 62,95 metrekare büyüklüğünde, 2 oda ve 1 salonlu daireler net 97,25 metrekare büyüklüğünde, dubleks tipindeki 2 oda ve 1 salonlu daireler net 115,90 metrekare büyüklüğünde, dubleks tipindeki 3 oda ve 1 salonlu daireler net 168,55 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Projedeki 3 oda ve 1 salonlu villalar net 185,15 metrekare büyüklüğünde satılıyor. Projedeki konutlarda balkon, çamaşır odası, ebeveyn banyosu da bulunuyor. Villalarda teras bulunurken dubleks tipindeki dairelerin bahçe alanı da yer alıyor.

Country Plus Trend nerede?

Projenin satış ofisi; Gazi Mustafa Kemal, Kaynaklar Cad, 4112/2 Sokak, 35665 Menemen / İzmir posta adresinde bulunuyor. Aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak proje hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz:

444 5 674