Kategoriler
Proje Haberleri

Crystal 116 Mahmutbey satışları başladı

Crystal 116 Mahmutbey projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Cr Grup İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekare ile 148 metrekare arasındadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 137 metrekare ile 147 metrekare arasında değişmektedir. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Ayrıca birinci sınıf işçilik ve malzemeler kullanılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca buhar odası, hamam, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, spor alanı ve tenis kortu bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, gömme dolap, klima, spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park, tutamak ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Crystal 116 Mahmutbey konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Bağcılar İlçesi Mahmutbey Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde eğlence merkezi, park, spor salonu, hastane ve sağlık ocağı gibi birçok alan mevcuttur. Projenin konumu metro durağına 1 dakikalık uzaklıktadır. Havaalanına ise 20 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Crystal 116 Mahmutbey fiyatları ne kadardır?

Crystal 116 Mahmutbey projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Brüt 60 ile 148 metrekare arasında olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 1.700.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 137 ile 147 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.550.000 TL ile 1.700.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 617 37 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…