Kategoriler
İhaleler Proje Haberleri

Cubes Ankara projesinin ihale süreci tamamlandı

Vakıf GYO bünyesinde yer alan proje Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar’da hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje ile ilgili ihaleye çıkılmıştı. Çıkılan ihale sonucunda Cubes Ankara konut projesinin ihale süreci tamamlanmıştır. Vakıf Gayrimenkul Yatırım A. Ş. mülkiyetinde olan projesi içerisinde ana yüklenici ihale süreci tamamlanmıştır. Sonuç olarak ihaleyi Mustafa Ekşi İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti kazanmıştır.

Cubes Ankara hakkında

Konut projesi 200 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Çukurambar  projesi 22 ve 32 katlı 2 bloktan meydana gelmektedir. Projede toplam 1.000 adet bağımsız bölüm yer almaktadır.

Ankara konut projesi içerisinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 2.5+1 tipindeki daireler yer almaktadır. Çankaya konut projesinde dairelerin alanları ise 38 metrekare ile 100 metrekare arasında değişmektedir. Cubes Ankara projesinde yer alan Cubes Ofis 500 üniteden oluşmaktadır. Ayrıca konut bloğunda ise modüler sistemli 450 adet bağımsız bölüm yer almaktadır.

Ankara karma konut projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Ayrıca proje içerisinde spa, avm, kafe, restoran, güvenlik, kapalı otopark gibi alanlar yer almaktadır.

Çukurambar karma konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar semtinde yer almaktadır. Proje Çukurambar Mahallesi, Öğretmenler Caddesi ile 1476. sokağı ve 1424. Cadde arasında yer alan arsa üzerinde hayata geçirilmektedir.

KAP açıklaması şu şekildedir:

Şirketimiz mülkiyetinde olan Cubes Ankara projesi içerisinde ana yüklenici ihale süreci tamamlanmış olmaktadır. Ayrıca söz konusu işin 1.053.000.000.- TL + KDV bedelle Mustafa Ekşi İnşaat Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti firmasına yaptırılmasına karar verilmiştir. Bunun sonucunda ise firma ile sözleşme imzalanmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 22 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version