Kategoriler
Proje Haberleri

Cubes Ankara Vakıf GYO tarafından satışa sunuldu

Vakıf GYO tarafından hayata geçirilecek, Vakıfbank ve TOKİ işbirliği olan Cubes Ankara Vakıf GYO projesi Ankara’nın yeni havası” sloganı ile satışa sunuldu. Firma, Ankara’nın yükselen değeri Çukurambar’da yükselen projede teslimlerin 2023 yılında başlanacağını belirtmiştir. Aynı zamanda proje toplam 217 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecektir.

Cubes Ankara projesi Vakıf GYO firmasının 1,35 milyar lira yatırımla hayata geçireceği bir dönüşüm projesidir. Rezidans formundaki proje farklı gereksinimlere uygun olarak tasarlanmıştır. Konut, ofis, ticari ve sosyal donatılardan meydana gelmektedir. Ayrıca projede 1+1’den 6+1’e kadar konut tipine yer verilmiştir. Bunların yanı sıra farklı ofis alternatifleri, kat aralarında bulunan açık yürüyüş- koşu yolu bulunmaktadır. Çatı katında ise fitness ve yüzme havuzu ile dikkat çekmektedir.

Cubes Ankara konut projesi, satın alınabilir ve kiralanabilir özellikteki ofisleri, restoranları, kafeleri ve alışveriş merkezleriyle her türlü gereksinime 7/24 cevap vermeyi amaçlamaktadır. Aynı zamanda proje şehrin merkezi yerlerine de çok kısa süre içerisinde erişebilme fırsatı da sunmaktadır.

Konut projesinde doğayı severler için kat arası bahçeler, teraslar ve ortak alanlar bir arada sunulmaktadır. Ayrıca proje çocuklara, hayvanlara, doğaya ve engelli bireylere karşı anlayışlı bir proje olarak dikkat çekmektedir. Konut projesi doğa dostu malzemeler ile tasarlanmıştır. Ayrıca geri dönüşümü baz alan sistemi ve standartların üzerindeki mimarisi ile sürdürülebilirliği sağlamaktadır.

Cubes Ankara Vakıf GYO bittiğinde bölgenin sosyal merkezi haline gelecek

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, geleneğin gücüyle geleceğin yaşam koşullarını hayata geçirdiklerini belirtti. İncehasan, “Piyasamızın örnek firması olma amacıyla projelerimizi yükseltmeye devam ediyoruz. Vakıf GYO’nun 25. Yılına özel Ankara’da hayata geçirdiğimiz Cubes Ankara Vakıf GYO yalnızca günümüzün değil, geleceğin gereksinimlerine de yanıt verecek etkenlerle tasarladık” ifadelerini kullandı.

Cubes Ankara Vakıf GYO projesinin firmanın portföyüne eklediği günden bu yana, titizlikle yürüttükleri uygulamalarla Ağustos ayının başında inşaat uygulama aşamasını başlattıklarını belirten İncehasan, “Çukurambar’ın farklılaşan ve gelişen çevresine ideal fiziksel ve sosyal hususlara sahip yatırımımız, yalnızca proje içerisinde olanlara değil, etrafına da sosyal ve kültürel açıdan hizmet verecek donanımda.” değerlendirmesini yaptı.

İncehasan, yeni projelere imza atarken hem Türkiye hem dünyadaki kentsel gereksinimleri dikkate aldıklarını belirtti. Şehir merkezinde son derece dinamik bir mevki olan Çukurambar’ın yatırım değeri bakımından da büyük potansiyel taşıdığına dikkat çeken İncehasan, Cubes Ankara projesi konum fırsatı ve yenilikçi tasarımı ile, tamamlandığı zaman bölgenin alışveriş ve yeme-içme merkezi haline gelecek. 7/24 yaşayan, kendinden söz ettiren dinamik bir forma sahip projeden söz etmekteyiz. 2023 yılında tamamlama amacında olduğumuz projemize daha satışa sunulmadan önce gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Projemizin sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapacak gösteri merkezi, yüzme havuzu, spor, gurme ve alışveriş merkezleri ile şehrin dinamik hayatına da ev sahipliği yapmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Cubes Ankara Vakıf GYO tanıtım filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…