Kategoriler
Proje Haberleri

Cuento Plus satılık 1 + 1 ve 2 + 1 daireler ne kadar?

Cuento Plus konutları, YDK Yapı güvencesi ile inşa edilen 1 + 1, 2 + 1 ve 3 +1 dairelerden oluşmaktadır. Bu dairelerin her biri farklı türlere sahiptir. Örneğin 1 + 1 odalı daireler tek tür, 2 + 1 daireler 2 tür ve 3 + 1 daireler 3 tür olarak tasarlanmıştır. Bu daireler türlerine göre şu büyüklüklerdedir:

  • 1 + 1 Odalı daireler:

-Brüt 78.38 metrekare

  • 2 + 1 Odalı daireler

-Brüt 112.5 metrekare

-Brüt 111.22 metrekare

  • 3 + 1 Odalı daireler

-Brüt 184.13 metrekare

-Brüt 165.14 metrekare

Ayrıca projenin en büyük daireleri brüt 142.30 metrekaredir.

Bu daire seçenekleri bulunan Cuento Plus İstanbul ilinin en güzel konumlarından birindedir. Dolayısıyla ulaşım imkanlarının gelişmiş olduğu bir yerde ev tutmak isteyenler bu fırsatı değerlendirmelidir. Ayrıca konutların teknik detayları arasında jeneratör altyapısı, internet altyapısı, depreme dayanıklı temel ve çeşitli yalıtım özellikleri mevcuttur.

Proje konumu neresidir?

İstanbul’un yaklaşık 713 bin nüfuslu Ümraniye ilçesi, bu projenin hayata geçtiği konumdur. Daireler, Elalmış Caddesi’ne bağlanan Şekip Sokak üzerindedir. Çevre yolu ile Hatboyu Bulvarı arasındaki proje alanı pek çok yere yakın mesafededir. Örneğin Özel Pi Kare Temel Lisesi, Özel Erse Anaokulu, Özel Mis Anaokulu ve Özel Erenay Anaokulu gibi okullara 3 – 4 dakika yürüyerek ulaşılabilir. Ayrıca Çetin Kesmen Parkı, Gümüş Parkı, Kaşıf Kalkavan Parkı ve Gezi 1 Parkı gibi yeşil alanlar da burada çok fazladır.

Cuento Plus satılık daire fiyatları ne kadardır?

Cuento Plus İstanbul satılık daire fiyatları ile yaklaşık değerlere sahip konutlardan oluşan bir projedir. Şu anda 1 + 1 odalı dairelerin fiyatı yaklaşık olarak 600 bin TL’dir. Bununla birlikte 2 + 1 odalı daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Konut türündeki çeşitlilikten dolayı ise 3 + 1 odalı dairelerin fiyat aralıkları değişken olmaktadır. Detaylı bilgi için 0 549 820 30 70 numarasına ulaşılabilir.

 

Exit mobile version