Kategoriler
Proje Haberleri

Çukurova Balkon ödeme alternatifleri

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde, sadece yüzde 10 peşinat ödeyerek, banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatıyla iskanı alınmış, 24 ayda tapusu hazır, hemen teslim daire sahibi olunabiliyor. 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 dairenin yer aldığı projede; ebeveyn banyosu, giyinme odası, kiler, teras, bahçe kullanımı gibi alternatifler içinden seçim yapma şansı da bulunuyor.

Çukurova Balkon’da 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire yer alıyor. Ayrıca ebeveyn banyosu, giyinme odası, kiler, teras, bahçe kullanımı gibi alternatifler içinden seçim yapma şansı da bulunuyor. Hemen teslime hazır Çukurova Balkon’dan, yüzde 10 peşinat ödeyerek, banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı ile iskanı alınmış, 24 ayda tapusu hazır, hemen teslim daire sahibi olunabiliyor.

19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 konutun yer aldığı Çukurova Balkon’da daireler 65 ila 273 metrekare arasında değişiyor. Projede tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde yer alıyor.

Kartal Adliye Sarayı, Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosu, Anatolium AVM ve İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede konumlanan Çukurova Balkon, merkezi konumu sayesinde kolay ulaşım imkânı sağladığı gibi aynı zamanda şehrin gürültüsü ve trafiğinden uzak, ormanın yanı başında oksijen deposu gibi bir bölgede eşsiz manzara sunuyor. Tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon bulunan Çukurova Balkon’da, bazı dairelerde konumuna ve büyüklüğüne göre iki ya da üç balkon, bazı dairelerde ise 30 metreye kadar teras mevcut.

Projede yarı olimpik açık yüzme havuzu, açık alanda tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı yer alıyor. Hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası, hobi odaları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar mevcut.