Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Çukurova Balkon projesinde yüzde 0.99 vade fırsatı

Soğanlık semtindeki merkezî bir konumda yükselen Çukurova Balkon projesi, 19 ve 20 katlı olmak üzere iki blok içerisinde toplam 261 adet konut barındırıyor.

Çukurova Gayrimenkul şirketinin imzasının bulunduğu proje, ormana komşu konumdayken topla taşıma araçlarına yakın mesafede bulunuyor.

Deniz, Adalar ve orman manzaralarının eşlik ettiği projedeki dairelerin satın alımlarında yüzde 0.98 faiz oranıyla 120 ay vade imkânı sağlanıyor. Proje, 8 bin 200 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunurken dairelerin teslimi hemen yapılıyor.

Çukurova Balkon projesindeki sosyal donatılar

Kartal’da yükselen Çukurova Balkon projesindeki sitede spor salonu, sauna, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yollar, banklar bulunuyor.

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Çukurova Balkon projesindeki dairelere Adalar, deniz ve orman manzaraları eşlik ederken her dairenin en az bir adet balkonu mevcut durumda. Balkon sayısı ise daireye göre üç adete kadar değişirken projedeki binalarda 15’inci kattan itibaren teraslı daireler yer alıyor. Bahçe katlarındaki dairelerde ise 20 metrekare genişliğindeki bahçe kullanım alanı bulunuyor.

Projedeki daireler, 3 metre tavan yüksekliğine sahipken ankastre eşyalarla birlikte teslim edilen konutların içerisindeki klimalar da hazır durumda bulunuyor.

15’inci kattan itibaren dairelerin teras genişliği 25 metrekare ile 30 metrekare genişliği arasında bulunurken 2+1 ve 3+1 tipindeki dairelerde teras alanı 30 metrekare genişliğine kadar çıkıyor.

Projedeki 1+1 tipindeki konutlar brüt 64 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki konutlar brüt 111 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki konutlar brüt 151 metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki konutlar ise brüt 210 metrekare genişliğinde alıcısına sunuluyor.

Projede ödeme kampanyası

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda bulunan Çukurova Balkon projesindeki konut alımlarında liste fiyatının yüzde 10’u peşin olarak ödendiğinde yüzde 0,98 faiz oranıyla 120 ay vadede ödeme imkânı sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

İstanbul’un gözde semtlerinden birinde yaşama geçirilen proje; Yeni Soğanlık Mahallesi, Pamukkale Sokak, 34880 – Kartal / İstanbul açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numarasını arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz:

444 8 259