Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Çukurova Balkon’da 5 ve 6 Mayıs’a özel indirim

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul, Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi için Maltepe Park AVM’de yer alan standı ziyaret edenlere özel fırsatlar sunuluyor.

Çukurova Balkon projesinde 5 ve 6 Mayıs 2018 tarihleri arasında daire satın almak isteyenlere özel bir fırsat sunmaya hazırlanıyor.

Çukurova Balkon projesinin standını ziyaret ederek form dolduran ziyaretçilerine bir ay içinde projeden daire satın almaları durumunda özel indirim uygulayacak.

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0,99 faiz oranı ile daire sahibi olma imkanı yer alıyor.

19 ve 20 katlı iki bloktan meydana gelen Çukurova Balkon projesinde toplam 261 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları ise 65 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor.

Çukurova Balkon projesinde 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire bulunuyor.

Çukurova Balkon Evleri projesi Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre mesafede bulunuyor.

Çukurova Balkon Konutları projesinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, barbekü ve yürüyüş alanı, hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.