Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Çukurova Balkon’da Anneler Günü’ne özel hediye çeki

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul, Kartal’da hayata geçirilen ve teslimlerin hemen yapıldığı Çukurova Balkon projesinde Anneler Günü’ne özel “Yuvayı dişi kuş yapar” kampanyası başladı.

Yüzde 1 KDV avantajı ve yüzde 0.99 faiz oranıyla daire sahibi olma fırsatı sunulan Çukurova Balkon Kartal projesini Anneler Günü’nde ziyaret ederek bir ay içinde daire satın alan annelere 5 bin TL değerinde mobilya çeki hediye edilecek.

78 farklı tip dairelerin yer aldığı Çukurova Balkon projesi deniz, adalar ve orman manzaralı balkonları bulunmaktadır. 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 dairenin bulunduğu Çukurova Balkon projesinde dairelerin alanları ise 65 ile 273 metrekare arasında değişmektedir.

Çukurova Balkon projesinde 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 dairelere yer verilmektedir.

Çukurova Balkon projesinde metroya 600 metre, ormana 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre mesafede yer alıyor.