Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Çukurova Balkon’da avukatlara özel kampanya

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul, Anadolu Yakası, Kartal’da Adliye Sarayı’na yakın bir konumda hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde Avukatlar Günü’ne özel yeni bir kampanya başladı.

Adliye Sarayı’na 1,5 kilometre mesafede yer alan Çukurova Balkon projesinde 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü için avukatlara özel yüzde 5 indirim fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Çukurova Balkon projesinde 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü için başlatılan yüzde 5 indirim kampanyası 2018 yılı Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

Adliye Sarayı’na yakın olması nedeniyle avukatlar tarafından yoğun ilgi gören Çukurova Balkon projesinde ayrıca ev sahibi olacak olan avukatlara yatırım amaçlı düşündüklerinde Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığıyla kısa sürede uygun profilde kiracı da buluyor.

Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre mesafede yer alan Çukurova Balkon projesi 19 ve 20 katlı iki blokta toplam 261 adet daireden meydana geliyor.

konutun yer aldığı Çukurova Balkon’da, daireler 65 ila 273 metrekare arasında değişiyor. Aynı büyüklükteki dairelerin bile iç mimarisi ve metrekare dağılımının değiştiği projede, tercihe göre kimi dairelerin salonu, kimi dairelerin ise mutfak ya da yatak odaları farklı büyüklüklerde planlandı. Bu doğrultuda projede

3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 dairelerin bulunduğu Çukurova Balkon projesinde daire alanları ise 65 ile 273 metrekare arasında değişiyor