Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Çukurova Balkon’da Babalara çifte fırsat

Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde Çukurova Balkon projesinde yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor, hem de hemen teslim avantajı ile.

Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde Ramazan Bayramı ve Babalar Günü nedeniyle 18 Haziran 2018 kadar uzattığı tarihi kampanya ile babalara çifte fırsatlar sunuluyor. Peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirim imkanına ek olarak sadece yüzde 5 peşinat ve 120 ay vade ve yüzde 0.98 faiz imkanı ile daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Teslimlerin hemen yapıldığı Çukurova Balkon projesinde yüzde 20 indirim ve faiz indirimi dışında ayrıca binde 20’den binde 15’e inen tapu harcı ile de tarihi bir fırsat sunuluyor.

Yüzde 1 KDV avantajının da yer aldığı Çukurova Balkon projesinde kiralama konusunda anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı sayesinde daire alanlara kısa sürede uygun profilde kiracı da buluyor.

19 ve 20 katlı iki konut bloğundan meydana gelen Çukurova Balkon projesinde toplam 261 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede dairelerin alanları ise 65 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor.