Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Çukurova Balkon’da hemen teslim daireler

Adana, Mersin ve İstanbul’da bir çok projeyi hayata geçiren Son Grup bünyesindeki Çukurova Gayrimenkul’ün İstanbul, Kartal’da inşa ettiği Çukurova Balkon projesinde yaşam başlıyor.

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Çukurova Balkon projesinde her ihtiyaca uygun, balkonlu, teraslı, bahçeli toplam 78 farklı daire tipi yer alıyor.

Çukurova Balkon projesinden daire alarak hemen tapu, hemen teslim, hemen oturum fırsatı sunuluyor. Ayrıca yatırım amaçlı düşünenler için ise Yapı Kullanma İzin Belgesi alınmış dairesini kiraya verme fırsatı da sunulmuş oluyor. Kiraya vermeyi düşünen müşteriler için ise anlaşmalı olduğu Adason Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Danışmanlığı şirketi aracılığı ile kısa zamanda uygun profilde kiracı bulma imkanı da sağlanmış oluyor.

Çukurova Balkon projesinde 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Çukurova Balkon, Kartal Adliye Sarayı, Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosu, yeni açılan Anatolium AVM ve İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede yer alıyor.

Yüzde 85’i yeşil alana ayrılan Çukurova Balkon’da yarı olimpik açık yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş alanı, hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.