Kategoriler
Proje Haberleri

Çukurova Balkon’da Kurban Bayramı kampanyası

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde, Kurban Bayramı süresince yüzde 5 peşinat ödeyerek, daire tutarının yüzde 15’ini bir yıl sonra vade farksız ödeme fırsatıyla ve yüzde 80 banka kredisi kullanarak daire sahibi olmak mümkün.

Projede balkonlu, bahçeli ve teraslı 78 daire mevcut. Tüm dairelerde büyüklüğü oranında en az bir balkon var. İki veya 3 balkonlu, genişçe teraslı daireler de bulunuyor. Projede 3 tipte 1+1, 60 tipte 2+1, 10 tipte 3+1 ve 5 tipte 4+1 daire yer alıyor.

Proje; Kartal Adliye Sarayı, Maltepe Park AVM ve Piazza AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosu, Anatolium AVM ve IKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yüzde 85’i yeşil alan olan projede, 750 metrekarelik iki katlı kapalı sosyal tesis alanı mevcut. Projede yarı olimpik açık yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı, hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, fotokopi odası ve otopark gibi sosyal donatılar mevcut.