Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Çukurova Balkon’da yüzde 25 indirim

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul, Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde Ramazan ayı boyunca indirim kampanyasına ek olarak yüzde 5 indirim ile kampanyaya tam destek veriyor.

Çukurova Balkon projesinde başlatılan peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Üstelik hemen teslim ve kira garantili daire sahibi olabiliyorsunuz.

Çukurova Balkon projesi ile konut indirimi kampanyasına destek veren Çukurova Gayrimenkul, Ramazan ayı boyunca daire sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

19 ve 20 katlı iki bloktan meydana gelen Çukurova Balkon projesinde toplam 261 adet daire bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipindeki dairelerin yer verildiği Çukurova Balkon projesinde dairelerin alanları ise 65 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 85’i yeşil alana ayrılan Çukurova Balkon projesinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı saha, barbekü ve yürüyüş alanı, hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, kafeterya, toplantı odaları, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.