Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Çukurova Balkon’da yüzde 5 peşin hemen taşın

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul İli, Kartal İlçesi, hayata geçirilen ve teslimlerin hemen yapıldığı Çukurova Balkon projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Başlatılan yeni kampanya kapsamında yüzde 5 peşin, hemen taşın fırsatı sunuluyor. Çukurova Balkon projesinin yeni kampanyası ile 20 bin TL peşinat ödeyerek daire sahibi olabiliyorsunuz.

Çukurova Balkon projesinde yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan tutarın yüzde 15’ini bir yıl sonra, kalan yüzde 80 oranındaki tutar ise 120 ay vade ile ödeme yapılabiliyor.

Kampanya da 20 bin TL peşinat ve bir yıl sonra 60 bin TL ödeyerek 120 ayda aylık 4 bin 500 TL taksitle daire sahibi olmak mümkün. 28 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca yüzde 50 peşin ve yüzde 50 tutar ise 36 ay vade ve yüzde sıfır faizle ödeme yaparak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Çukurova Balkon projesinde 1+1’den 4+1’e kadar değişen farklı tipte daire seçeneği yer alıyor. Projede 3 farklı tipte 1+1, 60 farklı tipte 2+1, 10 farklı tipte 3+1 ve 5 farklı tipte 4+1 daireler bulunuyor.

Kartal Adliye Sarayı’na ve Maltepe Park AVM’ye 1,5 kilometre, Kartal metrosuna ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre, Aydos Ormanı yürüyüş parkuruna 2 dakika mesafede yer alan Çukurova Balkon projesinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, yürüyüş alanı, hobi odası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası gibi bir çok alan yer alıyor.