Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

“Custom–Made Homes” ile Türkiye’de bir ilk

Sinpaş Finans Şehir projesinde Türkiye’de bir ilke imza atılıyor. Sinpaş, “Custom–Made Homes” ile dekorasyon ve teknik donatılar için kişiselleştirilmiş seçenekler sunuyor. Ümraniye’de bulunan projenin daire sakinleri, bu seçenekleri ihtiyaç ve zevkleri doğrultusunda tercih edebiliyor. 

Projenin birinci ve ikinci etabı geçtiğimiz yıl teslim edildi. Projenin üçüncü etabı önümüzdeki haziran ayında, rezidanslardan oluşan son etabı da 2021 yılının haziran ayında teslim edilecek.

Sinpaş Finans Şehir‘de tarz seçenekleri

“Custom – Made Homes” kapsamında daire sakinin tercih edebileceği seçenekler sunuyor. Yapılardaki her daire, sakininin ihtiyaç ve zevklerine göre dekore ediliyor. Buna göre; iç ve dış kapıların renk seçenekleri ve elektronik eşyaların renk seçenekleri konut sakinlerine sunulurken duvarlara şekiller çizilip, yazılar yazılabiliyor. Duvara çizilen şekil, silinebiliyor. Duş kabinin cam tasarımı, farklı alternatiflerde sunuluyor. Ayrıca, tarz seçeneklerinde “Fonksiyonel Duvar ve Seperasyon Çözümleri” başlığı da bulunuyor.

Projedeki donanım seçenekleri

“Custom – Made Homes” ile Sinpaş Finans Şehir sakinleri, istediği veya ihtiyacı olduğu donanımları dairelerine tercih edebiliyor. Bu donanımların arasında masaj ünitesi de bulunuyor. Bu seçeneklerde ankastre kahve makinesi, su arıtma sistemi, çocuk güvenlik kamerası, enerji otomasyonu ve akıllı kilitleme çözümleri bulunuyor. Enerji otomasyonunda kablolu akıllı termostat ve klima kontrol hizmeti bulunuyor.

Akıllı termostat, ısıtma sistemlerini yönetiyor. “Evdeyim,” “uykudayım,” “dışarıdayım” gibi modları bulunan donatı, enerji tasarrufu sağlıyor. Termostat, projelerdeki bütün ısıtma sistemleriyle uyumluluk taşıyor. Klimayı da kontrol altına alabilen sistem, cep telefonundan yönetilebiliyor.

Klima kontrol hizmeti de akıllı telefonlara yüklenen uygulama üzerinde çalışıyor. Sistemde, her odaya özel ısı ayarı yapılabilirken bu uygulama da “evdeyim,” “uykudayım”, “dışarıdayım” gibi modlara sahip oluyor. Ayrıca, sistem, projedeki merkezî ısıtma sistemiyle de uyumlu olarak çalışıyor.

Akıllı kilitleme çözümlerinde elektronik kapı kilidi cihazı yer alıyor. ENTR™ markasının akıllı kapı kilidinde, kapı kapandıktan sonra otomatik kilitleme ve cep telefonundan uzaktan kontrol etme özellikleri bulunuyor. Diğer bir seçenekte de ENTR™ markasının parmak izli ve şifreli giriş ünitesi yer alıyor. 

Sinpaş Finans Şehir nerede?

Sinpaş Finans Şehir projesi; Çakmak Mahallesi, Şenol Güneş Bulvarı, Serüven Sokak, No: 1 Ümraniye / İstanbul posta adresinde bulunuyor. Projenin detaylarına 444 1974 numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.