Kategoriler
Proje Haberleri

D Plaj Evleri projesinde son 15 daire

Dimer Grup firması tarafından Muğla İli, Bodrum İlçesi’ne bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde hayata D Plaj Evleri konut projesinde yaşam başladı. Projede satışlar ise tüm hızıyla devam ediyor. Kat mülkiyet tapulu, konut kredisi kullanmaya uygun projede yer alan son 15 daire için satışlar devam ediyor.

Proje özellikleri neler?

10 bin 300 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede toplam 53 adet konut yer alıyor. D’Plaj konsepti Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu’nda denize sıfır, 53 adet bağımsız konuttan meydana gelen D’Plaj Evleri ve 35 adet rezidans dairenin yer aldığı D’Plaj Rezidans bölümünde oluşuyor.

Bodrum konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer veriliyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçeneklerine yer veriliyor.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesinde yer alan konutların alanları 75 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki tüm daireler, deniz manzarasına sahip durumda bulunuyor. Konut projesinde bahçe kat, orta kat ve teras kullanımlı üst kat daire seçenekleri mevcut.

D Plaj Evleri fiyatlar ne kadar?

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 3 milyon 800 bin TL’den başlıyor 5 milyon 750 bin TL’ye kadar yükseliyor. Konut projesinde, kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

D Plaj Evleri sosyal alanları neler?

Konut projesinde, çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası, vitamin bar ve projenin kendisine ait plaj gibi sosyal donatı olanakları var.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Merkezi klimalı konut projesinde yerden ısıtma sistemi kullanılıyor. Şömineli konut projesinde teras da var. Konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

D Plaj Evleri nerede yer alıyor?

Yalıkavak’ın en güzel ve kuytu koylarından Tilkicik’te hayata geçirilen konut projesi, alıcılardan yoğun ilgi görüyor. Konut projesi, Yalıkavak Mah. Tilkicik Mevkii 712 Ada 1 Parsel, 48990 Bodrum/Muğla adresinde yer alıyor. Konut projesinin yanı başında da restoranlar, kuaförler gibi birçok sosyal olanak mevcut durumda bulunuyor. Konut projesinde 150 metre sahil şeridi, 2 bin metrekare kum plaj yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm bilgilere 0 542 322 50 86 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.