Kategoriler
Proje Haberleri

Dadaşkent Nilüfer Evler krediye uygun satışlar

Dadaşkent Nilüfer Evler projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizleri bekliyor. Erzurum Aziziye’de bulunan proje Şenyurt İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site 3 bloktan oluşmaktadır ve kat sayısı 3’tür. Ayrıca konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site, 3 bloktan oluşmaktadır ve kat sayısı 3’tür. Ayrıca konutlar 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. 2 adet banyosu olmakla birlikte banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Mutfak dolapları MDF Lake, İtalyan silinebilir duvar kâğıtlarına sahiptir. Ayrıca spot aydınlatma, MDF Lake kaplama kapıları bulunmaktadır. Laminant zemin ve parke zemin uygulanmaktadır. Ayrıca engelliye uygun, araç park yeri, asansör, geniş koridor, merdiven, park ve korkuluk bulunmaktadır. Bunun yanı sıra mutfak, banyo, oda kapısı ve tuvalet mevcuttur.

Dadaşkent Nilüfer Evler konumu hakkında

Proje, Erzurum’un Aziziye İlçesi Saltuklu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğa, park ve yeşil alan manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, spor salonu ve semt pazarı mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları bulunmaktadır. Ulaşım konusunda ise anayol ve caddeye yakın konumdadır. Dolayısıyla dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Dadaşkent Nilüfer Evler fiyatları ne kadardır?

Dadaşkent Nilüfer Evler projesinde 180 aya varan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Bu fırsattan faydalanmak isteyenler için düşük faiz oranlarıyla konut kredisi kullanımına uygundur. Projede bulunan brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 370.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca araç takası yapılmaktadır. 

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 957 03 87 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…