Kategoriler
Emlak Haberleri

Daire Kartal’da büyük fırsatlar

KDV ve tapu harcında yapılan indirimin konut talebini artırması bekleniyor. Bodur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal projesinden daire sahibi olmak isteyenler de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla yararlanabilecekler.

Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul İli, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa edilen Daire Kartal projesinde yaşam başladı. Hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunulan Daire Kartal projesinde daire almak isteyenler KDV ve tapu harcı indiriminden cazip fırsatlarla yararlanabilecekler.

Daire Kartal projesinde ayrıca başlattığı “aracını peşinat yap hem aracını hem evini yenile” kampanyası da devam ediyor. Daire Kartal projesinden daire almak isteyenler tapu harcı indiriminden faydalanırken, hem araçlarını hem de dairelerini yenilemiş olacaklar.

Daire Kartal projesinden 1+1 daire sahibi olmak isteyenlere sıfır kilometre Nissan’ın SUV modeli Qashqai, 2+1 daire sahibi olmak isteyenlere ise Mercedes’in CLA modelini bir yıllık kiralama ayrıcalığı hediye ediliyor.

Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre mesafede yer alan Daire Kartal projesinde satılık daire fiyatları 299 bin TL’den başlıyor.