Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Daire Kartal’da yüzde 30 indirim

Türkiye genelinde başlatılan ve 30 Haziran’a kadar uzatılan yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor. Daire Kartal projesinde devam eden bu kampanyaya ek olarak babalar için yüzde 30’a çıkartıldı.

Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul, Kartal’da hayata geçirilen Daire Kartal projesinde Babalar Günü’ne özel 24 Haziran’a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün oluyor.

KDV, tapu harcı ve kamu bankalarında konut kredi faizlerinde indirim kararı sektörde büyük bir hareketlilik getirdi. Bodur Gayrimenkul’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda güçlü firmanın 15 Mayıs’ta harekete geçerek başlattığı güçbirliği kampanyası 30 Haziran’a uzatıldı.

Daire Kartal projesinde yüzde 20 indirim, 120 ay 0.98 faiz kampanyasını bir adım ileri taşıyarak Babalar Günü’ne özel 24 Haziran 2018 tarihine kadar geçerli olmak üzere yüzde 30 indirim ve 242 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor. Toplam 244 adet daire yer aldığı Daire Kartal projesi özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor.

Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre mesafede yer alan Daire Kartal projesi Kartal Metro İstasyonu’na 950 metre, Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km mesafede bulunuyor.