Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Daire Kartal’dan ev alana Mavi Tur hediyesi

Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul’un en çok değer kazanan bölgelerinden biri olan Kartal’da inşa edilen Daire Kartal projesinde avantajlı fırsatlar devam ediyor.

Daire Kartal projesinde yer alan daireler  bu yaz benzersiz avantajlarla alıcıların beğenisine sunuluyor.  Yüzde 15 indirim ve yüzde 0.98 faiz oranı ile kredili olarak daire sahibi olma fırsatı sunulan Daire Kartal projesinde daire sahibi olanlar tapu senedini de hemen alıyor.

Daire kartal projesinde fırsatlar bununla da bitmiyor. Projeden daire alanlar tapunun dışında ayrıca hemen taşınma imkanını da elde etmiş oluyor. Ve tüm bunlara ilave olarak da çift kişilik Mavi Tur da hediye edilmiş oluyor.

Hemen teslim ve hemen kiralama imkanı bulunan Daire Kartal projesinde ev alacaklar taksitlerini kira ile ödeme avantajına da sahip oluyor.

Toplam 244 adet konuttan meydana gelen Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneğine yer veriliyor.

Yakacık Metro İstasyonu’na 350 metre mesafede yer alan Daire Kartal Evleri projesi, Kartal Metro İstasyonu’na 950 metre, Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km mesafede bulunuyor.