Kategoriler
Proje Haberleri

Dakaş Park satılık 4 + 1 villa seçenekleri satışta

Dakaş Park satılık villa seçenekleri brüt 200 metrekare – net 150 metrekare ölçülerindedir. Villalarda tam 4 banyo bulunur. Kayseri – Kocasinan ilçesinde yükselen bu villalarda, bölgenin şiddetli soğuk havalarına karşı etkili olan yalıtım özellikleri mevcuttur. Konutların 1. sınıf kalitedeki pencereleri, Erciyes Dağı manzarasına sahip olan villaları aşırı soğuktan koruyabilecek seviyededir. Ayrıca her bir villa dairesinin yaklaşık olarak 400 metrekarelik bahçe kullanım alanı vardır. Konforlu, rahat ve manzaralı villaların diğer özellikleri arasında ise ses yalıtımı, internet altyapısı, kombi tesisatı ve akıllı ev entegrasyonu sayılabilmektedir.

Villaların konum özellikleri nelerdir?

Bu villalar Kayseri’deki en lüks konutlardandır. Kocasinan ilçesinin Erkilet General Emir Mahallesi’nde bulunan site, oldukça nezih ve sakin bir bölgeye kurulmuştur. Gürültülü olmayan proje bölgesi aynı zamanda şehir merkezinin kuzeyindedir. Kesinlikle hiçbir gürültünün olmadığı bölgenin civarında; Erkilet Atatürk İlkokulu, Cemal Bozkurt Anadolu Lisesi, Özel Erkilet Açı Okulları Anadolu Lisesi ve Özel Tamer Okulları Anadolu Lisesi gibi pek çok okul vardır. Ayrıca Erkilet Cemal Bozkurt Aile Sağlığı Merkezi’ne ulaşım en fazla 10 dakika sürmektedir. Market şubeleri, yeşil alanlar ve toplu taşıma durakları da villaların etrafında bulunur. Dolayısıyla konutlar, Kayseri satılık villa seçenekleri arasında avantajlı bir yere sahiptir.

Dakaş Park satılık villa fiyatları ne kadardır?

Dakaş İnşaat kalitesiyle Kayseri’de yükselen bu lüks villalar 1 milyon TL’nin üzerindeki fiyatlara sahiptir. Ayrıca tüm villa seçenekleri için takas yöntemi kullanıma açıktır. Fakat projenin gayrimenkulleri konut kredisine uygun olmamaktadır. Dakaş Park satılık villa fiyatları hakkında detaylı bilgi için ise şu numaraları aramak mümkündür:

  • 0 352 222 03 80
  • 0 537 426 64 96

Daha başka konut projeleriyle ilgileniyorsanız BURAYA tıklayarak güncel haberlere ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version