Kategoriler
Proje Haberleri

Dalaman Diamond Boutique satılık 1 + 1 daire fiyatları ne kadardır?

Hakkı Yazıcıoğlu İnşaat tarafından gerçekleştirilen Dalaman Diamond Boutique projesi, Muğla’da 1 + 1 daire sahibi olmak isteyenler için elverişli fırsatlar sunmaktadır. Projede toplam 21 adet daire seçeneği bulunur. Bu dairelerin hepsi 1 + 1 odalı olmakla birlikte büyüklükleri brüt 60 m2 – net 55 m2’dir. Ayrıca daireler tek banyoya sahip olmaktadır. Depreme dayanıklı olarak yükselen konutların ankastre mutfak seti, geniş balkonu, şofbeni ve yalıtımlı pencereleri bulunur. Sağlam çelik dış kapı ise bir başka detaydır.

Konutların yer aldığı site içerisinde otopark, açık yüzme havuzu, egzersiz alanı ve sürekli kayıt yapan kameralar bulunur. Güvenlik hizmeti ise projenin kalitesini artırmaktadır. Bununla birlikte proje arsası çok iyi bir konuma sahiptir. Dolayısıyla buradan, Muğla’nın pek çok önemli yerine ulaşım kısa sürmektedir. Örneğin;

  • Sarıgerme’ye 15 dakikada,
  • Göcek’e 20 dakikada,
  • Dalyan, Köyceğiz ve Sarsala’ya 25 dakikada,
  • İztuzu Plajı ve Fethiye’ye 30 dakikada,
  • Akyaka ve Marmaris’e yaklaşık 45 – 60 dakikada ulaşmak mümkündür.

1 + 1 dairelerin bulunduğu konum neresidir?

Dalaman Diamond Boutique projesi adını, gerçekleşmekte olduğu Dalaman ilçesinden almıştır. Muğla’nın bu ilçesi oldukça turistik ve çeşitli imkanların fazla bulunduğu bir yerdir. Konutların yükseldiği Altıntas Mahallesi’nde özellikle pek çok okul bulunmaktadır. Dalaman Anaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yürüme mesafesinde olan okullardandır. Ayrıca Özel Bahçeşehir Okulları (Anaokulu – İlkokul – Ortaokul – Fen Lisesi), Dalaman Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi ve Dalaman Devlet Hastanesi de çok yakındadır.

Dalaman Diamond Boutique satılık daire fiyatları ne kadardır?

Hakkı Yazıcıoğlu İnşaat’ın bu projesi oldukça ekonomik fiyat aralıklarına sahiptir. Satışa çıkmış olan Dalaman Diamond Boutique satılık daire seçenekleri yaklaşık 310 bin TL değerindedir. Ayrıca tüm daireler konut kredisine uyumludur. Daha fazla bilgi almak için ise 0 534 882 47 47 numarasına ulaşılmalıdır.

 

Exit mobile version