Kategoriler
Proje Haberleri

Dalaman Diamond Boutique satışları başladı

Dalaman Diamond Boutique konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Dalaman İlçesinde yükselen proje Hakkı Yazıcıoğlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Dalaman İlçesi Altıntas Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Dalaman Diamond Boutique modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler geniş balkon ve teras gibi alanlara sahiptir. Bunların yanı sıra daire içlerinde ankastre set, spot aydınlatma, termosifon gibi olanaklara da yer verilmiştir.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde yeşil alanlar, açık havuz, kamelya, spor alanı gibi sosyal olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca kamera sistemi, otopark, güvenlik gibi olanaklar da bulunmaktadır. Proje 1+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda 1+1 daireler 65 metrekare brüt alana sahiptir. Projede 21 adet daireye yer verilmiştir.

Dalaman Diamond Boutique konumu ve fiyatları hakkında

Dalaman Diamond Boutique konut projesi, Dalaman Altıntas mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Havalimanı, Sarıgerme, Göcek, Dalyan gibi mevkilere 20 dakikalık mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

65 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 475 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0534 882 47 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…