Kategoriler
Proje Haberleri

Dalaman Galaksy Konakları avantajlı ödeme seçenekleri ile satışa çıktı

Dalaman Galaksy Konakları avantajlı ödeme seçenekleri ve faiz oranıyla satışta. Sınırlı sayıda daireye sahip projede gelişmiş iç özellikler mevcut. Dalaman konut projesi Galaksy İnşaat Turizm Gıda San Tic Ltd. Şti tarafından hayata geçirildi. Projede daire fiyatları ne kadar? Proje hakkında detaylı bilgiler neler? Proje konut kredisi kapsamına uygun mu?

Dalaman Galaksy Konakları daire özellikleri

Proje kapsamında brüt 58 metrekarelik 1+1 ve brüt 100 metrekarelik 2+1 daireler dikkat çekiyor. Ayrıca proje kapsamında 95 metrekarelik 2+1 tip daireler, brüt 50 metrekarelik 1+1 daireler ve brüt 65 metrekarelik 1+1 daireler de mevcut. Projede daireler 3 katlı binalar içerisinde konumlu durumda. Projede dairelerin detaylı temizliği bitmiş durumda ve daireler oturmaya hazır. Toplam 30 daireden oluşan site fiber internet altyapısı, led aydınlatmalar ve kaliteli iç özelliklere sahip. Bununla birlikte her dairede güneş enerji sistemi ve geniş balkon da daire özellikleri arasında. Ayrıca ısıcam, gömme dolap, ankastre, interkom sistemi gibi çeşitli özellikler de dairelerde mevcut.

Dalaman Galaksy Konakları sosyal olanakları

Proje konumu ile uluslar arası havaalanına, Fethiye, Dalyan, Köyceğiz, Marmaris gibi yerleşim yerlerine yakın durumda.  Meşhur plajlara da yakın konumdaki proje içerisinde de yüzme havuzu mevcut. Ayrıca yürüyüş alanları, kamelyalar ve özel mimarisiyle dikkat çeken projede giriş güvenliği ve 7/24 kamera sistemi de mevcut durumda. Proje şehir merkezine yakınlığı ile üniversite, semt pazarı ve hastane gibi yerlere de yakın konumda yer alıyor.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

Proje kapsamında yer alan 1+1 dairelerin 50 metrekare olanları 310 bin TL fiyat ile satışta. Daire özelliğine göre fiyat artış gösteriyor. Ayrıca projedeki 2+1 tip daireler de 445 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Projede yer alan daireler konut kredisine uygun durumda. Ayrıca proje kapsamındaki daireleri görüntülü arama ile gezmek de mümkün. Projenin ödeme seçenekleri arasında takas seçeneği de mevcut. Projede daireler yüzde 1,38 faiz oranı ile 120 aya kadar banka garantili konut kredisi imkanına sahip. Projede ekspertiz bedelinin yüzde 90’ına kadar kredi kullanma imkanı da var. Proje Halkbank ile anlaşmalı durumda. Ayrıca projenin iskanı alınmış durumda. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0534 590 64 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version