Kategoriler
Proje Haberleri

Dallas Villaları Konya projesi tanıtıldı

Dallas Villaları Konya konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Konya’nın Selçuklu İlçesinde yükselen proje MDKA Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Selçuklu İlçesi Parsana Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Dallas Villaları Konya kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir.

Proje kamera sistemi, kapalı garaj, buhar odası, sauna hamam ve daha pek çok sosyal donatıya sahiptir. Selçuklu villa projesi kapsamında toplam 10 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 4,5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar 250 metrekare büyüklüğündedir.

Dallas Villaları Konya konumu ve fiyatları hakkında

Dallas Villaları Konya konut projesi, Konya Selçuklu mevkiinde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir.

Villa fiyatları bulunduğu villa konumuna göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 4,5+1 tip villaların fiyatları 1 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda villa fiyatları lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0332 350 92 60 ve 0532 400 90 48 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…