Kategoriler
Proje Haberleri

Dallas Yaşam Evleri satışları devam ediyor

Dallas Yaşam Evleri geniş özellikleri ve ferahlığıyla sizler için satışa sunuluyor. Proje Dallas İnşaat A.Ş güvencesiyle hayata geçirilmiştir. Tekirdağ, Süleymanpaşa İlçesi’nde bulunan projede 3 blokta toplam 48 daire ve yaşam merkezi bulunmaktadır. Bu projede 3 artı 1 daireler satışa sunulmuştur. Üstelik lüks mimarisi ve yüksek yaşam standartları sunan proje size ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunuyor. Projenin iç ve dış tasarımı hakkında, konumu ve fiyatları hakkındaki detaylı bilgilere ulaşabilmek için haberin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri nelerdir?

Dallas Yaşam Evleri projesinde 3 blokta toplam 48 adet daire bulunmaktadır. Projede satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekare ve 170 metrekare arasında değişmektedir. Lüks yaşamın sınırlarını aşan site içerisinde yaşam merkezi bulunmaktadır. Bunu yanı sıra spor salonu, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna bulunmaktadır. Açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve yürüyüş yolu bulunmaktadır. Ayrıca oturma ve dinlenme alanları gibi birçok özelliği ile ferah bir yaşam sunuyor. Güvenliğiniz için 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Daire özellikleri içerisinde; 2 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca evlerde giyinme ve soyunma odası mevcuttur. Mutfakta ankastre set ve yerden ısıtma gibi birçok özelliği barındırmaktadır.

Dallas Yaşam Evleri konumu hakkında

Dallas Yaşam Evleri deniz manzaralı olup konumu itibariyle dikkat çekmektedir. Denize uzaklığı 400 metre olan bu proje Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinin Topağaç mahallesinde bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul’a 100 kilometre uzaklıktadır. Bunun yanında yeni yapılan Tekirdağ adliyesine 5 kilometre, Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesine 6 kilometre uzaklıktadır. Projenin olduğu bölgede alışveriş merkezi ve üniversite bulunmaktadır. Ayrıca Kumbağ Tatil Köyü’ne 6 kilometre uzaklıktadır.

Dallas Yaşam Evleri Fiyatları ne kadardır?

İndirimli daire satışları ve lansmana özel fiyatları ile Tekirdağ konut projesinde yerinizi ayırmayı unutmayın. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin fiyatı konumu ve büyüklüğüne göre değişmektedir.

Brüt 158 metrekare büyüklüğündeki 3 artı 1 olan dairelerin fiyatları 2 milyon 100bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 087 59 65 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…