Kategoriler
Proje Haberleri

Damla Evleri Gökçeada satışları başladı

Damla Evleri Gökçeada projesi lüks tasarımı gelişmiş özellikleriyle sizleri bekliyor. Söz konusu proje Sinan Yapı Gökçeada tarafından hayata geçirilmiştir. Ayrıca Çanakkale Gökçeada’da bulunan konutlar 1 artı 1 ve 2 artı 1 dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin İç ve Dış yapısı hakkında

Ada mimarisine uygun doğal taş kaplamadan oluşan site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konutlar bulunmaktadır. Projede satışa sunulan 1 artı 1 dairenin büyüklüğü brüt 48 metrekare olup net olarak ise 41 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 70 metrekare olup net olarak ise 58 metrekare büyüklüğündedir. Kaliteli malzemeler ve işçilikle yapılan bu lüks konutta açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Sitede kapıcı bulunmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için otopark bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ses yalıtımı mevcuttur.

Damla Evleri Gökçeada konumu hakkında

Söz konusu olan proje Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi Kuzulimanı Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Damla Evleri Gökçeada fiyatları ne kadardır?

Projede bulunan konutlar konut tipi ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Büyüklüğü brüt 48 metrekare olan 1 artı 1 dairenin fiyatı 385.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projede bulunan büyüklüğü brüt 70 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin satış fiyatı ise 625.000 TL ile 655.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca krediye uygun satış fırsatı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 240 00 25 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…