Kategoriler
Proje Haberleri

Damla Su Villaları Urla’da satışa sunuldu!

Damla Su Villaları adı ile hayata geçen konut projesi Zigana Mimarlık Mühendislik İnşaat A.Ş’ye ait olmaktadır. Yüzölçümü 5.000 metrekareyi bulan bir alanda yükselen 10 müstakil villa oldukça konforludur. Bu villaların müstakil bahçeleri vardır. Her bir villa dairesi 2 araçlık özel otopark alanına ve şahsi su deposuna sahiptir. Ayrıca ortak kullanım alanlarında kamera imkanı mevcuttur. Bunlar gibi daha pek çok özelliğin bulunması beklenen proje henüz inşaat aşamasındadır. Buna rağmen yoğun şekilde talep görmektedir.
Daire içi özellikler arasında ise klima, ankastre mutfak seti, lake kaplama mutfak dolapları ve otomatik panjur bulunacaktır. Brüt 180, net 150 metrekare büyüklüğe sahip olması beklenen villalarda 3 adet banyo yer alacaktır. İzmir’in en huzurlu yerlerinden birinde yükselen bu villaların ısı ve ses izolasyonuna sahip olması da konfor açısından önemlidir.

Proje alanı nerededir?

Henüz hayata geçmekte olan bu villa projesi, İzmir’in Urla ilçesine değer katacaktır. Yaklaşık olarak 5.000 metrekarelik olan proje arsası, Kuşçular Mahallesi’nin 8044. Sokak’ı üzerindedir. Ayrıca Urla ilçe merkezine giden Kuşçular Caddesi bu villaların en yakınındadır. Kuşçular Ova İlkokulu, Ova Camii ve Kuşçular Sağlık Evi de proje alanından ulaşımın kolay olduğu yerlerdendir. Dolayısıyla Damla Su Villaları, hem sakin hem de gelişmiş sayılabilecek bir bölgede yükselmektedir.

Damla Su Villaları satılık daire fiyatları ne kadardır?

Urla Kuşçular Mahallesi satılık villa türleri genel olarak pahalıdır. Dolayısıyla Damla Su Villaları Urla satılık lüks konut seçenekleri ile aynı fiyat ortalamasına sahiptir. Krediye ve takasa uygun olarak satışa çıkan bu villaların değeri 3.000.000 TL’den başlar. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi almak için şu numaralara ulaşmak gerekir:
• 0542 201 44 86
• 0232 743 44 85

Yeni konut projeleri hakkında bilgiye ve diğer emlak haberlerine ulaşmak için tıklayınız

Exit mobile version