Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Dap Çeşme’de çalışmalar başladı

Dap Yapı tarafından İzmir İli’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Çeşme İlçesi’nde yeni bir proje hayata geçirmek için çalışmalara başlandı.

Dap Yapı tarafından İstanbul dışında hayata geçirilen ilk proje Dap İzmir projesi olmuştu. Firma bu projenin ardından İzmir’de 2 proje daha hayata geçirecek. Dap Yapı İzmir’e 3 milyar liralık bir yatırım yapmayı planlıyor. Bunlardan biri olan Dap İzmir projesi hayata geçiriliyor. Firmanın İzmir’deki diğer projeleri ise Dap Mavişehir ve Dap Çeşme projeleri olacak.

Proje denize sıfır olacak

İzmir İli’nin Çeşme İlçesi’nde denizde sıfır bir konumda hayata geçirilecek olan Dap Çeşme projesi çok lüks bir konut projesi olarak inşa edilecek.

İzmir konut arz ve talebinin en dengeli olduğu şehirlerde biri. Firma İzmir’de iki yeni projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Ziya Yılmaz, İzmir’in Bornova İlçesi’ndeki Dap İzmir projesinin devam ettiğini, Çeşme ve Mavişehir’deki projelere ise başlayacakları belirtti.

Dap Çeşme projesi ile ilgili daire tipleri, satılık daire fiyatları, ödeme seçenekleri, daire büyüklükleri ve teslim tarihi hakkına bilgiler verilmedi. Proje topraktan satışta olup, vade farksız senetle ödeme imkanı bulunuyor.

Dap Çeşme projesi nerede yer alıyor?

Lansman öncesi sınırlı sayıdaki dairelere uygun ödeme seçenekleri ile sahip olma fırsatının sunulduğu proje Çeşme Marina’ya ve Fener Burnu’na yakın ve denize sıfır bir konumda yer alıyor. Folkart Hills projesine yakın bir konumda yer alan proje 1126. sokak ile 1108. sokak arasında, Sevtur Turizm Evleri projesinin yanındaki arsa üzerinde yer alıyor.

Dap Çeşme projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, açık otopark, kapalı otopark, fitness salonu, spor salonu, sauna, hamam, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları gibi sosyal alanların olması bekleniyor. Ayrıca projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanacağı düşünülmektedir.

İzmir, Çeşme’de hayata geçirilecek olan proje ile ilgili daha detayı bilgiler açıklandığında bilgiler Tasinmazhaber.Com’da olacak.